• esp
  • cat

Rambla Pau Casals Nº 12
17320 - TOSSA DE MAR - Girona
0034 - 972 - 343044

Lloguer BTT/Carretera

Posem a la teva disposició una àmplia gamma de bicicletes tant de muntanya com de carretera.
Si no trobes la bici que s'adapti a les teves necessitats, no dubtis en preguntar-nos.
Contacta amb nosaltres per fer la teva reserva.

Llegir més

Venda

En Jimbo Bikes tenim a la teva disposició una àmplia gamma de motos noves i d'ocasió de diferents models i marques.
Tots elles revisades i llestes per al lliurament.
Passa't per la nostra botiga i podràs informar-te.

Llegir més

Reparació

Jimbo Bikes és un nou concepte de servei de taller per a bicis i motos amb un servei integral a Tossa de Mar (Girona), en què el nostre principal objectiu és donar el millor servei als nostres clients.

Llegir més

LLOGUER VENDA BICICLETES - VENDA MOTOCICLETES

BTT Selva 1 - Puig de Cadiretes

Selva 1

L’itinerari s’inicia a la zona esportiva de Tossa de Mar, on hi ha el Punt d’Acolliment i el Parc de Sa Riera (1), amb arbres monumentals (com es Pi Grande Can Martí o el Roure de la Descàrrega), la riera de Tossa de Mar o la zona humida recentment recuperada. El recorregut de la ruta és per un relleu totalment muntanyenc, en ple massís de Cadiretes (PEIN), amb un paisatge dominat per la vegetaciómediterrània i que permet també gaudir d’increïbles panoràmiques de la costa i l’interior. Val la pena desviar-se una mica de l’itinerari i arribar-se al cim de Cadiretes (3), que ofereix una excel·lent perspectiva de bona part de la comarca i els voltants.

Durant l’ascens passarem també per la Mare de Déu de Gràcia (2), de la qual en resten només part de les parets i, durant el descens, passarem pel Menhir de Montlló i molt propers al paradolmen d’en García (4), aquest últim a uns 30m dins del bosc i difícil d’observar.

L’itinerari presenta pendents i comparteix l’inici i part del recorregut amb la ruta vermella de les planes de l’Aromir (número 2). També comparteix l’inici amb la ruta vermella d’Aiguafina (número 3).

selva-1
Jimbo Bikes