• esp
  • cat

Rambla Pau Casals Nº 12
17320 - TOSSA DE MAR - Girona
0034 - 972 - 343044

Lloguer BTT/Carretera

Posem a la teva disposició una àmplia gamma de bicicletes tant de muntanya com de carretera.
Si no trobes la bici que s'adapti a les teves necessitats, no dubtis en preguntar-nos.
Contacta amb nosaltres per fer la teva reserva.

Llegir més

Venda

En Jimbo Bikes tenim a la teva disposició una àmplia gamma de motos noves i d'ocasió de diferents models i marques.
Tots elles revisades i llestes per al lliurament.
Passa't per la nostra botiga i podràs informar-te.

Llegir més

Reparació

Jimbo Bikes és un nou concepte de servei de taller per a bicis i motos amb un servei integral a Tossa de Mar (Girona), en què el nostre principal objectiu és donar el millor servei als nostres clients.

Llegir més

LLOGUER VENDA BICICLETES - VENDA MOTOCICLETES

BTT Selva 3 – Aiguafina

Selva 3

L’itinerari s’inicia a la zona esportiva de Tossa de Mar, on hi ha el Punt d’Acolliment i on podrem visitar el Parc de Sa Riera (1), amb arbres monumentals (com es Pi Gran de Can Martí o el Roure de la Descàrrega), la zona humida recentment recuperada o la riera de Tossa de Mar (que podeu observar a la fotografia). El recorregut de la ruta és a l’abast de qualsevol usuari, però presenta algun pas amb una certa dificultat.

Es tracta de la ruta amb menor desnivell de Tossa de Mar i en la qual el paisatge és molt variat: camps de conreu, boscos mediterranis, boscos de ribera o rieres litorals, com el torrent d’Aiguafina, que dóna nom a la ruta. Durant pràcticament la meitat de la ruta es circula en paral·lel per la riera de Tossa, on es poden observar elements del patrimoni vinculat a l’aigua, com el molí de Can Garriga (2) o la resclosa de Sant Benet (3).

L’itinerari presenta el mateix punt de sortida que la ruta negre del Puig de Cadiretes (número 1) i la vermella de les planes de l’Aromir (número 2). Així mateix, tal i com s’observa al mapa, mitjançant un itinerari d’enllaç es pot arribar fins a la ruta vermella del Puig de Montgròs (número 17), del municipi de Lloret de Mar.

selva-1
Jimbo Bikes